Sammenlægning af Karlslunde Bys Vandværk med Greve Vandværk

Når 2+2 giver 5 - En ny milepæl i forhold til at drive et effektivt vandværk for borgere og virksomheder i Greve Kommune er nået

Sammenlægning af Karlslunde Bys Vandværk med Greve Vandværk

Næstformanden og formanden fra Greve Vandværk sammen med formanden og kassereren fra Karlslunde Bys Vandværk

Vi har i længere tid drøftet fusion mellem Greve Vandværk og Karlslunde By Vandværk – og dette er nu en realitet. En fælles aftale om fusion i nu underskrevet til gavn for det samlede kundeunderlag i Greve. Underskriften skal naturligvis anerkendes og vedtages på næstkommende generalforsamling i Greve Vandværk. Overskriften afspejler den synergi, der ligger i en fusion, der dels giver driftsmæssige forbedringer og dels, at vi – når vi står sammen – kan løfte større projekter i fællesskab. Det glæder vi os over, ligesom vi ser frem til at løfte vitale opgaver omkring etablering af nyt vandværk – med en grøn dagsorden for borgerne i vores kommune.

Vi arbejder sammen om etableringen af et nyt vandværk, der kan sikre en lang række hensyn, som både er efterspurgte politisk og af borgerne i kommunen. Vi vil gerne fremadrettet forpligte os til at  genbruge miljørigtige materialer i forbindelse med etableringen af nyt vandværk – ligesom vi er optaget af at blive selvforsynende i forhold til energi ved hjælp af solceller samt løbende udskiftning til en mere energivenlig  og miljørigtig bilpark til vores medarbejdere, der servicerer borgere og virksomheder i Greve Kommune. Et ønsket om etablering af blødere vand i Greve vil blive højt prioriteret i det fremtidige arbejde, og blødgøring vil derfor også indgå i den samlede entreprise/leverance for det nye vandværk.

Arbejdet med nyt vandværk i Greve pågår intensivt med repræsentanter fra embedsværket i Greve Kommune, politikerne samt vandværket med deres samarbejdsrelationer. Det bliver en rejse, som alle bør glæde sig over. Vi vil informere løbende på relevante kanaler, så borgere og virksomheder kan orientere sig i arbejdet.

Slutteligt tak til Karlslunde By Vandværk for konstruktivt samarbejde, som nu har manifesteret sig i en fælles aftale. Karlslunde By Vandværk har leveret og pumpet vand siden 1934, hvilket er en præstation i sig selv. Vi glæder os til det fortsatte arbejde og til at servicere vores nye kunder fra denne del af kommunen. Tak til bestyrelsen i Karlslunde Bys Vandværk.

 

Bestyrelsesunderskrift af aftale GV & KBV